ENVIRONMENTAL SOCIAL GOVERNANCE

ESG

Integrăm și suntem integrați în politici de dezvoltare durabilă.

IMOTRUST este mai mult decât un dezvoltator imobiliar, este un promotor al unei vieți durabile și echilibrate. Ne implicăm activ în crearea de comunități sustenabile și investim cu grijă în educație, cu convingerea că printr-o cooperare și integrare strategică putem realiza un impact pozitiv în societate.
Valorile grupului în care suntem integrați ne conduc la o abordare holistică a dezvoltării, considerând că dezvoltarea imobiliară nu este doar un act arhitectural și de construcție, ci și un act de responsabilitate globală.

Strategia de sustenabilitate pentru mediul înconjurător

Prin intermediul unei abordări proactive și angajate, IMOTRUST își asumă responsabilitatea de a minimiza impactul asupra mediului și de a contribui la un viitor mai sustenabil și mai ecologic.

Având în vedere creșterea progresivă a aglomerațiilor urbane și impactul activităților urbane asupra mediului, credem că datoria dezvoltatorilor imobiliari este să proiecteze spații care respectă, protejează și valorifică resursele mediului în care ne desfășurăm viața.

Strategia de sustenabilitate pentru comunități sociale

În ansamblu, IMOTRUST rămâne dedicat nu numai construirii, ci și îmbunătățirii vieții oamenilor și a comunităților. Prin dezvoltări durabile și prin impact social planificat, căutăm să lăsăm o amprentă pozitivă durabilă în toate proiectele noastre.

Sprijinul comunității

Suntem mândri să fim parteneri ai Fundației Alber din grupul ALBER HOLDING, o entitate care are la inimă comunitatea în care își desfășoară activitatea. Scopul nostru principal este să aducem o energie pozitivă și resurse financiare în sprijinul semenilor noștri, întorcându-ne către comunitate cu bucurie și dăruire.

Transparență &
Obiectivitate

Ne ghidăm acțiunile prin transparență și obiectivitate, asigurându-ne că fiecare pas pe care-l facem este cât mai clar și sincer.

Educație

Ne îndreptăm atenția în primul rând către educația copiilor, văzând în aceasta o investiție de neprețuit pentru viitor. De aceea, susținem proiecte educaționale variate, selectate cu grijă, și contribuim la dezvoltarea acestora, fiind convinși că educația este drumul către o societate mai înțeleaptă și mai solidară. Colaborăm cu profesioniști în domeniul educației, ONG-uri, școli, universități și alți parteneri implicați, formând o rețea dedicată creșterii nivelului de educație și sprijinirii celor în nevoie.

Implicare Socială

Pe lângă educație, ne implicăm activ în proiecte sociale pentru a ajuta persoanele afectate de diverse provocări, inclusiv cele legate de sănătate și dificultăți sociale.

Strategia de sustenabilitate pentru guvernanță

Pentru IMOTRUST, angajamentul față de guvernanță solidă, responsabilitate și integritate reprezintă un pilon esențial, mai ales având în vedere natura dezvoltării noastre imobiliare și impactul asupra comunităților. Ca dezvoltator imobiliar dedicat principiilor ESG, ne-am stabilit obiective clare pentru a răspunde nevoilor tuturor părților interesate, inclusiv acționarilor noștri.

S.C. Imotrust S.A.
Nr.Reg.Com.J02 / 541 / 1991
Cod Fiscal: RO 1680630
Capital Social: 55.561.362,80 lei
RO87 BTRL 0020 1202 B878 87XX
Copyright © 2023 Imotrust - All rights reserved
Politică utilizare cookies Politica de confidențialitate
Creat de