Companie

25 ani de experientă.

Imotrust este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din vestul României capabil să ofere servicii complete de dezvoltare industrială companiilor aflate în căutarea unor soluții de relocare sau dezvoltare a capacităților de producție/depozitare și având nevoie de hale industriale moderne, dotate cu toate utilitățile.

Începând cu studiile de prefezabilitate, continuând cu soluția imobiliară, proiectare, avizare, obținerea și gestionarea finanțării, construcție și administrare, Imotrust furnizează soluții optime, verificate în timp și confirmate de clienți precum Kaufland, Raben, Dachser, Duvenbeck, Joyson, Panduit, Leoni Wiring Systems, Englmayer, Gefco sau Cora. Imotrust vă pune la dispoziție soluții concrete pentru afacerea pe care o derulați, în hale industriale existente în portofoliul imobiliar actual, iar în cazul în care este nevoie de o soluție în întregime personalizată, vă invităm să discutăm despre un proiect greenfield, build to suit, în zonele industriale pe care le avem în dezvoltare.

Imotrust Arad

Valorile Imotrust

Discover Image
în mediul de afaceri, în dezvoltarea economică a României, în echipa noastră, în partenerii și clienții noștri.
față de acționarii, clienții și partenerii noștri, a companiei față de angajați și colaboratori și a acestora față de companie.
în condițiile unei piețe aflate într-o continuă schimbare și dezvoltare.
urmărind dezvoltarea comună în condiții optime pentru toți cei implicați și asumându-ne consecințele acțiunilor întreprinse.
având de fiecare dată în vizor obținerea celui mai bun rezultat posibil în coordonatele temporale și financiare asumate.

Misiune și Viziune

Cream valoare adaugată pentru acționari, clienți și parteneri.

Misiunea companiei este aceea de a crea valoare adaugată pentru acționari, clienți și parteneri, dar și pentru membrii echipei și comunitățile în care-și desfășoară activitatea, prin dezvoltarea durabilă a activelor deținute și/sau administrate. În acest sens, Imotrust va căuta să atragă, în zonele în care activează, companii a căror activitate să genereze creștere economică și bunăstare pe termen mediu și lung.

Imotrust își propune să fie recunoscut ca find cel mai mare și competitiv furnizor de soluții de dezvoltare industrială și comercială din vestul României și unul din primii 5 la nivel național, pentru marile companii românești și multinaționale, ce oferă servicii și soluții complete și complexe, bazate pe înțelegerea nevoilor clienților și a mediului de afaceri național și internațional.

Servicii

Consultanta.
Servicii de consultanță, diverse rapoarte și studii de fezabilitate complexe, evaluând zonele vizate din toate punctele de vedere.

Dezvoltari Industriale.
Servicii de proiectare, dezvoltare si constructii hale industriale în timpul și bugetul agreat.

Project Management.
Proiectare și contractare antreprenori, eficientizarea costurilor, lucrărilor și optimizarea fluxului acestora.

Property Management.
Promovarea activului spre închiriere, managementul relației cu chiriașii si autoritatile, întreținerea activului.

Relații Investitori

Transparență în relațiile cu investitorii.

Pentru a veni în sprijinul acționarilor noștri, vă punem la dispoziție toate informațiile cu privire la hotărârile și deciziile Adunărilor Generale ale Acționarilor, atât ordinare (AGOA), cât și extraordinare (AGEA), ale Imotrust SA. Aici se pot vizualiza documentele în format PDF. Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați.

Documentele Societății.


Act constitutiv Imotrust - Hotarare AGA 26.04.2023

Te așteptăm la biroul nostru de vânzări! Hai să ne cunoaștem!